Nyheter
Førstehjelpsbok med Hansson-illustrasjoner
mandag 19. november 2018
firstaid_news.jpgDenne finfine trykksaken kom i posten i helga, noe som betyr at den allerede har vært i butikkene en liten stund hjemme i Norge.

En snerten liten håndbok til å ta med på tur, om det så skulle være til Romsdalsalpene eller til bushen i Langtbortistan. Boken inneholder blant annet noen titalls instruktive tegninger signert Hansson. Obligatorisk under juletreet til alle som fra tid til annen legger ut på ekspedisjoner utenfor allfarvei! Se mer i galleriet .
 
Vis din støtte til Burma!
onsdag 07. november 2018
kyi_shopfront.jpgAung San Suu Kyi-t-skjorta er her.
Silketrykket for hånd på revolusjonsrød bomull!

Kjøp den i nettbutikken.
Meget begrenset antall.

Les mer om Aung San Suu Kyi-portrettet på bloggen.
 
Skredboka i handelen
mandag 05. november 2018
skredfare_th.jpgFri Flyts nyutgivelse av bestselgeren "Skredfare" er nå i handelen. Dette er skredekspert Markus Landrøs oppskrift på hvordan du holder deg i live i skredfarlige vinterfjell.

Jeg har levert en hel del nye illustrasjoner. De fleste illustrasjonene jeg gjorde til den første utgaven er også med, i et nytt og tiltalende design. Se utdrag galleriet, under bøker . Boka fås kjøpt på eksponert.no .
 
Ny blogg
søndag 05. august 2018
blogscreenshot.jpg I forbindelse med oppgradering til nytt publiseringsverktøy har bloggen min fått ny adresse. Det nye systemet støtter RSS slik at du nå kan få ferske poster rett i RSS-leseren din.

Samtidig har jeg kvittet meg med de aller fleste gamle postene. Saker fra før mai 2018 ligger fremdeles på den gamle serveren.
 
Portfolio i "Kampanje"
lørdag 16. juni 2018
Hansson er månedens kunstner i bladet "Kampanje".
 
Bilder fra Karicartoon
tirsdag 15. mai 2018

Har lastet opp noen bilder fra utstillingen i Leipzig på bloggen. Mer informasjon om utstillingen finner du i nyhetssaken under her.

Se bildene her

 
Paris reiser til Leipzig
mandag 30. april 2018

paris_newsEn tegning av Paris Hilton med kjolen full av matte- og fysikkformler er blant arbeidene jeg stiller ut under biennalen "Karicartoon" i Leipzig.

 

 

 

Atle Hansson
illustratør

off
skype: atlehansson

 

Copyright © Atle Hansson 20018-2019. Alle rettigheter forbeholdt